Laadpaal Boekel

Met de aanschaf van een elektrische auto ben je voorgoed verlost van de ritjes naar het tankstation voor (dure) benzine. De accu van je elektrische auto moet je echter wel regelmatig opladen. Dit opladen doe je bij een zogeheten laadpaal. Voor het opladen van je elektrische auto heb je de keuze uit verschillende mogelijkheden.

Laadpas vergelijken Boekel

De overheid wil het elektrisch rijden zoveel mogelijk stimuleren. Om die reden zie je de laatste jaren op steeds meer openbare parkeerplaatsen laadpalen voor elektrische auto’s. Daarnaast investeren ook tankstations en andere bedrijven steeds vaker in de plaatsing van laadpalen. Om je elektrische auto te kunnen opladen heb je een zogeheten laadpas nodig. Hiermee betaal je voor de elektriciteit die je afneemt om je elektrische auto op te laden. Even googlen leert dat er momenteel erg veel aanbieders van laadpassen op de markt zijn, elk met zo zijn eigen voordelen én voorwaarden. Het is dan ook verstandig om van een aantal aanbieders de laadpas te vergelijken en vervolgens te kiezen voor een laadpas die het beste bij jouw situatie past.

Laadpaal thuis kosten

Naast dat je je elektrische auto dus bij één van de vele openbare laadpalen kunt opladen kun je er ook voor kiezen om een laadpaal voor thuis te kopen en installeren. Dit biedt uiteraard een hoop gemak en de kosten die je maakt voor de aanschaf en installatie van een laadpaal thuis heb je relatief snel ook weer terugverdiend.

Laadpaal kopen Boekel

Er is een groot online aanbod van verkopers van laadpalen. Gemiddeld liggen de prijzen tussen de €500 en €1500, afhankelijk van het type laadpaal en de toepassing. De kosten om de laadpaal te installeren liggen gemiddeld tussen de €350 en €1900. De installatiekosten zijn per situatie verschillend en hangen af van o.a. de locatie, de benodigde oplaadkabels en of er bijvoorbeeld een extra groep moet worden aangelegd in de meterkast.

Laadpaal aanvragen

Burgers die niet de beschikking hebben over een eigen parkeergelegenheid bij hun huis kunnen bij hun gemeente een aanvraag doen om een openbare laadpaal voor een elektrische auto te plaatsen in hun straat. Het verschilt per gemeente of zij hier een vergunning voor afgeven.

Geen bedrijven gevonden in "Boekel"

Bent of kent u een Laadpaal in Boekel? Meld een bedrijf gratis aan